Ανάπλαση στην κρητική φοιτητική εστία Παγκρατίου - Μαμαμουλάκη, Χριστίνα
[Η ανάπλαση της Κρητικής Φοιτητικής Εστίας στοχεύει στην επανένταξη του κτιρίου στο σύγχρονο αστικό ιστό και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των φοιτητών. Στο ισόγειο τοποθετούνται κοινόχρηστες λειτουργίες ανοιχτές στο ευρύτερο κοινό (υπαίθριο θέατρο και εστιατόριο-cafe) που συνδέουν την εστία με τη γύρω περιοχή γειτονιάς. Στους ορόφους διαμορφώνονται μονόκλινα δωμάτια που χωρίζονται με συρόμενα πανέλα μεταξύ τους και με μικρότερους κοινόχρηστους χώρους που τοποθετούνται γύρω από τον φωταγωγό. Κάθε όροφος διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες των φοιτητών ανεξάρτητα από το υπάρχον κατασκευαστικό κάνναβο. Ο χώρος μετασχηματίζεται και οικειοποιείται άμεσα από τους χρήστες.]