Κέντρο αποκατάστασης ατόμων με κινητική αναπηρία στο Γέρακα - Μπαρμπαριάν, Σαγίκ
[Το κέντρο βρίσκεται στο Γέρακα σ'ένα οικόπεδο 6.775 τ.μ. Εξυπηρετεί 60 άτομα και έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας 14 ατόμων. Περιλαμβάνει τμήμα φυσικής αποκατάστασης με γυμναστήριο, θεραπευτικά λουτρά, πισίνα και άλλες ειδικές θεραπείες. Στο κέντρο υπάρχει επίσης μονάδα επαγγελματικής κατάρτισης με τρία εργαστήρια (κεραμικής, Η/Υ, χρυσοχοϊας) και μια αίθουσα διδασκαλίας. Στους κοινόχρηστους χώρους εντάσσονται το εντευκτήριο-τραπεζαρία και η αίθoυσα πολλαπλών χρήσεων. Στο κέντρο απασχολούνται εκτός από τους διοικητικούς υπαλλήλους, ένας γιατρός, φυσιοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, γυμναστές, ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί και καθηγητές.]