Διαμόρφωση δημοσίων χώρων στην περιαστική περιοχή Ιωαννίνων - Μαράντη, Δήμητρα
[Το θέμα αυτής της διπλωματικής εργασίας σχετίζεται με την μελέτη τεσσάρων δημοσίων χώρων στο χωριό Πεδινή που βρίσκεται στην περιαστική περιοχή των Ιωαννίνων. Σε απόσταση επτά χιλιομέτρων από την πόλη των Ιωαννίνων, η Πεδινή είναι η έδρα του δήμου Μπιζανίου. Κοντά στο χωριό βρίσκεται το πανεπιστήμιο και το πανεπιστημιακό νοσοκομείο των Ιωαννίνων ενώ κοντά στα όρια του χωριού βρίσκεται κομμάτι της Εγνατίας.. Μια ελαφριά ανύψωση του εδάφους και κεκλιμένες επιφάνειες διαμορφώνουν έναν χώρο αναψυχής.]