Τόπος-δημιουργία : Ιωάννινα-Μουσείο γλυπτικής Θεόδωρου Παπαγιάννη - Σιαπάτη, Ιωάννα
[Μουσείο γλυπτικής στην πόλη των Ιωαννίνων αφιερωμένο στο γλύπτη Θ. Παπαγιάννη. Ένα κτίριο-πορεία πλάι στο νερό.. ένα κτίριο για τον τόπο..]