Οικολογικό πάρκο και ενυδρείο στο Φαληρικό Δέλτα - Αυγουστάκη, Ελένη
[Η εργασία μας αφορά ένα οικολογικό πάρκο στην έκταση του οποίου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις ενός ενυδρείου. Σκοπός μας είναι η δημιουργία ενός ενιαίου ασύλου οικολογικής ευαισθητοποίησης και παρατήρησης ενός οικοσυστήματος.]