Το ελληνικό ανοιχτό πανεπιστήμιο σε παλαιό βιομηχανικό συγκρότημα στην Πάτρα - Κοκκίνη, Αποστολία
[Προτείνεται επανάχρηση στο εγκαταλελειμμένο βιομηχανικό συγκρότημα το οποίο βρίσκεται σε νευραλγικό σημείο της πόλης. Η έδρα του ανοιχτού πανεπιστημίου είναι η Πάτρα. Δίπλα στο παλιό κέλυφος στο οποίο στεγάζονται οι πιο δημόσιες λειτουργίες, δημιουργείται ένα κτίριο-έδαφος που στεγάζει αίθουσες, εργαστήρια & αμφιθέατρο. Ανοίγεται επίσης ένα δημόσιο πέρασμα. Τέλος, ένας κεντρικός άξονας συνδέει τα επιμέρους κτίσματα.]