Tarkovsky-"Στάλκερ", η χωροποίηση του χρόνου - Μαρινοπούλου, Μαρουσώ
[Η διάλεξη ασχολείται με τον τρόπο συμπλοκής χώρου και χρόνου στον κινηματογράφο και συγκεκριμένα στο έργο του Tarkovsky. Ξεκινάει από τις πρωταρχικές έννοιες του χώρου και του χρόνου, συνεχίζοντας με την χρήση τους στον κινηματογράφο και συγκεκριμένα στον Tarkovsky. Ειδικότερα αναλύεται η ταινία "Στάλκερ".]