Accadde a Milano : συνέβη στο Μιλάνο - Σφήκας, Αρης
[Μιλάνο, Ιταλία, ιδιαίτερος αρχιτεκτονικός χαρακτήρας, "Continuita", μεταπολεμική ανασυγκρότηση, εσωτερική μετανάστευση, βιομηχανική επανάσταση, μαζική παραγωγή, Φουτουρισμός, επανάσταση των αισθήσεων, Fiera, Trienalle, Domus, Campari, Cassina, Alfa Romeo, Vespa, επανάσταση των αισθήσεων Seconda Modernita, Design.. Πρόκειται για λίγους από τους οικονομικούς σταθμούς και τους όρους στους οποίους γίνεται αναφορά στη συνέχεια, σε μια προσπάθεια να περιγραφούν οι ιδιαίτερες κοινωνικοπολιτικές συνθήκες που διαμόρφωσαν την αισθητική του σύγχρονου μηχανοποιημένου πολιτισμού και της βιομηχανικής κοινωνίας.. Από τον ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό χαρακτήρα στην κρίση της αρχιτεκτονικής και το κτίριο κέλυφος, τη συγκρότηση μιας μητρόπολης εσωτερικών χώρων δίχως εξωτερικό, την ίδρυση και εμφάνιση αναρίθμητων εταιρειών επίπλων και ειδών εσωτερικής διακόσμησης και τέλος την ανάδειξη της κουλτούρας του προϊόντος σε βασική συνθήκη ανάπτυξης και προόδου του οικονομικού και παραγωγικού μηχανισμού της πόλης.. Accadde a Milano.. Συνέβη στο Μιλάνο.]