Φαληρικός όρμος : ιστορία και σχέδια - Καλοπίσης, Στέφανος
[Η εργασία περιλαμβάνει 4 κεφάλαια 1)Ιστορικά όπου περιγράφεται η κατάσταση από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα 2)Αρχιτεκτονικοί διαγωνισμοί και προτάσεις όπου φαίνονται οι τάσεις κάθε εποχής 3) Περιγραφή της σημερινής κατάστασης και 4) ιδιότυπες κατοικήσεις εικόνες + όψεις όπου συνοψίζεται ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του τοπίου που άλλαξε.]