Ο παραμετρικός σχεδιασμός στο έργο των MVRDV, UNStudio και Greg Lynn - Συμεωνίδης, Βασίλειος
[Αναλύονται οι νέες συνθήκες παραγωγής και διαδικασίας αρχιτεκτονικής σύλληψης, το πώς τα δεδομένα "μετουσιώνονται" σε ρευστές φόρμες datascapes κλπ. Επίσης πως κάθε ένα από τα τρία γραφεία αντιλαμβάνεται και εξελίσσει τον παραμετρικό σχεδιασμό.]