Βιοκλιματικές επεμβάσεις σε υπάρχοντα κελύφη - Δενδρινού, Μαργαρίτα
[Μελέτη των επεμβάσεων μικρής ή μεγάλης κλίμακας σε παλιά, ακατάλληλα για τις σύγχρονες ανάγκες κελύφη, με σκοπό την μείωση των ενεργειακών απαιτήσεών τους. Οι επεμβάσεις αφορούν τη δημιουργία ευνοϊκού τοπικού μικροκλίματος στις πόλεις που επιτυγχάνεται μέσα από τη δημιουργία κενών χώρων, πρασίνου και τη μείωση των μεταφορών.Ταυτόχρονα προτείνονται επεμβάσεις σε οικοδομικά τετράγωνα με ενοποίηση εγκαταστάσεων και σε παλιά κτίρια με ενίσχυση του κελύφους, φύτευση, επανασχεδιασμό τους και χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Στόχος όλων των παραπάνω είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη.]