Λίγο μετά το ένδυμα, λίγο πριν το κτίριο - Κιούση, Σοφία
[Το ανθρώπινο σώμα αλλάζει γιατί επεκτείνει τις δυνατότητές του μέσω ηλεκτρονικών και ψηφιακών εργαλείων (laptop, κινητό τηλέφωνο) τα οποία όλο και περισσότερο γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι του. Οι άμεσες τεχνητές επιδερμίδες που το περιβάλλουν (ένδυμα, κτίριο) πρέπει να επαναπροσδιοριστούν με βάση τη νέα εικόνα του σώματος. Η αρχιτεκτονική δεν αντικαθίσταται από άλλες τεχνολογίες γι'αυτό πάντα συμβάδιζε μαζί τους ενσωματώνοντάς τες. Η σύγχρονη αρχιτεκτονική καλείται να προσφέρει καταφύγιο στο τεχνολογικά εκτεταμένο και συνεχώς μετακινούμενο σώμα. Πρέπει να ενσωματώνει και να προστατεύει, το ίδιο και τις επεκτάσεις του, να μπορεί να το ακολουθήσει στις μετακινήσεις του και να προσφέρει ευελιξία. Να λειτουργεί περισσότερο προστατευτικά από ένα ένδυμα και να προσφέρει τις ελάχιστες παροχές ενός κτιρίου. Μπορεί αυτή η αρχιτεκτονική να αποκτήσει ξαφνικά οπαδούς-χρήστες;..Η προσέγγιση, ο σχεδιασμός, η επιλογή της τεχνολογικής αρχής και των υλικών είναι κάθε φορά ενδιαφέροντα όπως και η σύγκριση μεταξύ των παραδειγμάτων.]