1 θέμα, ένα οικόπεδο στο Βερολίνο, 2 διπλωματικές - Καβαλιεράτου, Καλλιρόη
[Μελέτη/Έρευνα πάνω στις διπλωματικές εργασίες της Αρχιτεκτονικής Σχολής με οδηγό την ανάλυση των διπλωματικών εργασιών του Αντρέα Γεωργούλια και Νίκου Καρύδη, με κοινό θέμα και οικόπεδο στο Βερολίνο. Ανάλυση των διπλωματικών εργασιών με θέμα τον αστικό σχεδιασμό, αναφορά στην πόλη του Βερολίνου και στις παρούσες συνθήκες πολεοδομικού σχεδιασμού. Προσπάθεια διερεύνησης της ευρύτερης διαδικασίας μιας διπλωματικής εργασίας, με συμπεράσματα που προκύπτουν από έρευνα στον τρόπο προσσέγισης του θέματος από τους φοιτητές, τον τρόπο και το χρόνο δουλειάς, το βαθμό επέμβασης του καθηγητή, το ρόλο της κριτικής επιτροπής και της τελικής βαθμολόγησης.]