Τα προσφυγικά της Καισαριανής - Βαστάκη, Αγγελική
[Το περιεχόμενο αφορά τη μορφολογική και κατασκευαστική ανάλυση των προσφυγικών της Καισαριανής. Παράλληλα μελετάμε τη σταδιακή δημιουργία του συνοικισμού και την πολεοδομική του εξέλιξη σε συνδυασμό με την κοινωνικοοικονομική-πολιτισμική ταυτότητα των προσφύγων.]