Η ανάπτυξη της Πάρου - Αμπατζή, Μαρία
[Θέμα αυτής της εργασίας είναι το νησί της Πάρου και η ανάπτυξή του. Εξετάζεται η εξέλιξη του νησιού στην υποδομή, τη δόμηση, τον τουρισμό. Εντοπίζονται τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.]