Ξενοδοχειακό συγκρότημα στο Νομό Πρεβέζης - Κάλλου, Μιχαλίτσα
[Ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα στο Νομό Πρεβέζης, δίπλα στη θάλασσα, επίπεδο, με την κλίση να περιορίζεται στο μπροστά τμήμα του οικοπέδου. Το μέγεθος και η σύνθεσή του έγινε βάση των όρων δόμησης της περιοχής και των προδιαγραφών του Ε.Ο.Τ. για ξενοδοχεία μικτού τύπου αντίστοιχα. Βασικά στοιχεία της σύνθεσης, είναι ένας βασικός κατακόρυφος άξονας, με σχήμα καμάρας, που ενώνει την είσοδο στο οικόπεδο με τη θάλασσα, ένα εσωτερικό αίθριο για την εκτόνωση των λειτουργιών, δωμάτια με θέα και προστασία από τη δύση, ενώ όλοι οι χώροι, χωρισμένοι σε λειτουργικές ομάδες, τοποθετούνται με τρόπο που να εξασφαλίζει τη λειτουργικότητα του κτιρίου.]