Buenos Aires-μετασχηματισμός - Κουμούτσου, Ουρανία
[Το Buenos Aires είναι μια κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα με έναν ιδιαίτερο πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα. Η διάλεξη αυτή ασχολείται με πολλαπλές αναγνώσεις της πόλης από διαφορετικές οπτικές γωνίες: από την πλευρά του τουρίστα ή επισκέπτη της πόλης, της ιστορίας της, της πολεοδομικής εξέλιξης των οικοδομικών κανονισμών της μέσω των χωρικών και διοικητικών διαχωρισμών.. εάν οι σύγχρονες μεγαλουπόλεις καταφέρνουν να βρίσκουν τις ισορροπίες τους παρά τις νέες μορφές κατοίκησης.]