Εργαστήριο κατασκευής μουσικών οργάνων στον Κεραμεικό - Βρέζα, Σιμόνη
[Πρόκειται για τη μελέτη ενός εργαστηρίου-σχολής μουσικών οργάνων. Η θέση του οικοπέδου βρίσκεται απέναντι από τον αρχαιολογικό χώρο του Κεραμεικού στη γωνιά των οδών Σαλαμίνος και Ψαρομηλίγγου. Ένα από τα βασικά ζητήματα του θέματος ήταν η προσπάθεια συνένωσης των ήδη υπαρχόντων κτιρίων και του κενού χώρου ανάμεσά τους σε ενιαίο σύνολο. Ο υπαίθριος-κενός χώρος αποτέλεσε βασικό άξονα στην αντιμετώπιση της λύσης .]