Ψυρρής : ένταξη πυρήνων βιοτεχνίας και πολιτισμού - Καψανάκη, Ελένη
[Η διπλωματική εργασία με τίτλο "Ψυρρής: ένταξη πυρηνών βιοτεχνίας και πολιτισμού ", έχει ως θέμα την ένταξη βιοτεχνικών χρήσεων και πολιτιστικών δραστηριοτήτων, που αλληλοσχετίζονται, στους θύλακες των ξύλινων και μεταλλικών κατασκευών.. στα σημεία επέμβασης με σκοπό τη χρήση σκιάστρων και την κατάλληλη φύτευση των υπαίθριων χώρων.]