Τίρανα : στα όρια του Bulevardi - Τριάντης, Λουκάς
[Τα Τίρανα είναι μια πόλη σε στάδιο μετάβασης. Είναι η πρωτεύουσα μιας χώρας, που την τελευταία δεκαετία του 20ου αιώνα πέρασε από μια αυστηρή σοσιαλιστική οργάνωση σε μια πλήρη διάλυση και αναρχία.. ένα μουσείο οχυρωμάτων, ένα κέντροθρησκευτικής έρευνας, καθώς και ποικίλες, μικτές χρήσεις για τη σύγχρονη, πολυπρόσωπη αλβανική κοινωνία.]