Πολυλειτουργικό κέντρο και αγορά στο Μεταξουργείο - Ράγκος, Νικόλαος
[Η διπλωματική εργασία με τίτλο το "πολυλειτουργικό κέντρο και αγορά στο Μεταξουργείο" είχε ως σκοπό τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό επέμβασης στα υπάρχοντα κτίσματα μεταξύ των οδών Μυλλέρου, Μ. Αλεξάνδρου, Γιατράκου και Λεωνίδου στην περιοχή του Μεταξουργείου και προσθήκης μιας ενιαίας ελαφριάς κατοικίας στον ενδιάμεσο χώρο των υπαρχόντων κτισμάτων με σκοπό να αποκατασταθεί μια νέα σχέση ανάμεσά τους καθώς και τον επανασχεδιασμό της υπάρχουσας πλατείας.]