Αγορά στο Βοτανικό - Ριζά, Δήμητρα
[Πρόκειται για μια επέμβαση στο φυσικό τοπίο. Η κεντρική ιδέα ήταν ένα ρήγμα, μια πορεία στη φύση όπου πάνω αρθρώνονταν όλες οι αστικές χρήσεις του κτιριολογικού προγράμματος. Το δομικό σύστημα αποτελούνταν από πτυχωτές πλάκες που "σβήνουν" στο χώμα.]