Κέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στο λόφο Σελεπίτσαρι - Παπαδόπουλος, Ιωάννης
[Δημόσιο κτίριο, εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Η χωροθέτησή του γίνεται στα όρια του αστικού ιστού, με μητροπολιτικό πάρκο (πρώην λατομικός χώρος του Λόφου Σελεπίτσαρι). Κυριαρχεί στη σύνθεση η επεξεργασία του γήινου στοιχείου.]