Σιδηροδρομικός σταθμός Αγίου Στεφάνου : η άρση της διχοτόμησης της πόλης - Κουγγουλέρης, Χρήστος
[Ανάπλαση περιοχής που περιβάλλει τον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης του Αγίου Στεφάνου και σχεδιασμός νέου κτιρίου. Στόχος αφ'ενός ένα κτίριο σύγχρονων προδιαγραφών, αφετέρου η ένωση των δύο ημισέων της πόλης.]