Επανάχρηση βιομηχανικού κτιρίου σε μουσικό και ψυχαγωγικό studio - Κορωνιώτη, Αναστασία
[Επανάχρηση βιομηχανικού κτιρίου στην πόλη του Άργους και μετατροπή του σε χώρο μουσικής και ψυχαγωγίας. Ένα studio δηλαδή που θα περιλαμβάνει όλες τις διαδικασίες και εκφάνσεις της μουσικής, από την παραγωγή της ως την έκφρασή της μέσα σε εναλασσόμενους χώρους και την εκτόνωσή σε συνδυασμό με τον χορό, τόσο σε εσωτερικούς χώρους όσο και σε υπαίθριους.]