Κέντρο μεταφοράς τεχνολογίας στο Μοσχάτο - Μακρή, Κωνσταντίνα
[Ο όρος "Μεταφορά τεχνολογίας" σημαίνει τη μεταφορά των αποτελεσμάτων της έρευνας στην παραγωγή αλλά και τη μεταβίβαση στους ερευνητικούς φορείς των αναγκών της αγοράς. Την διατήρηση δηλαδή μιας αμφίδρομης σχέσης μεταξύ της έρευνας και της παραγωγής. Το Κ.Μ.Τ. θα περιλαμβάνει τμήμα παροχής πληροφοριών τεχνολογικής φύσης, τμήμα επιχειρησιακής οργάνωσης και marketing και τμήμα επαγγελματικής κατάρτισης. Παράλληλα με τα τμήματα αυτά που θα αποτελούν τον περισσότερο ιδιωτικό-επαγγελματικό χαρακτήρα του κέντρου, περιλαμβάνεται και ένας χώρος με περισσότερο δημόσιο χαρακτήρα που θα έχει τη μορφή εκθεσιακού κέντρου. Στο χώρο αυτό διοργανώνονται ημερίδες, σεμινάρια και επαγγελματικές εκθέσεις. Παράλληλα ο χώρος αυτός θα μπορεί να λειτουργεί ως χώρος γνωριμίας και επαφής του κοινού με θέματα σχετικά με την τεχνολογία μέσω των μόνιμων εκθέσεων.]