Κτίριο περιοδικών εκθέσεων στη λεωφόρο Φειδιππίδου - Καρακάσης, Κωνσταντίνος
[Πρόκειται για ένα κτίριο με πολλαπλές χρήσεις. Βιβλιοθήκη, Αίθουσα Προβολών και χώρο υποδοχής στο ισόγειο επίπεδο, Αίθουσες σεμιναρίων και πληροφορικής(internet) στον ημιόροφο και πρώτο και από τον πρώτο έως και τον τρίτο όροφο περιλαμβάνονται εκθεσιακοί χώροι. Έγινε προσπάθεια το κτίριο να ενταχθεί ήπια και διατηρήθηκε η στοά της οδού Φειδιππίδου στο ισόγειο. Με υποχώρηση του όγκου δημιουργήθηκε και μια μικρή εσωτερική πλατεία-αίθριο ημιδημόσιου χαρακτήρα.]