Αναζητώντας τις συνδέσεις της διαιρεμένης πόλης : ΠΕΡΙ-ω-Δ-εΙ-Α : σχολή δημιουργίας ήχων στη νεκρή ζώνη της Λευκωσίας - Κωστή, Μαρία
[ Με εργαλεία την παρατήρηση, μέσα από το πρίσμα της μουσικής και του ήχου, έγινε η προσπάθεια προσέγγισης του "ξένου", του άλλου στην πόλη, στους ανθρώπους.]