Κοινοτικό πάρκο καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων στα Βριλήσσια - Μαργέτη, Φλώρα
[ Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός πόλου έλξης για τους κατοίκους της περιοχής. Μεταφέρουμε τις δραστηριότητες του πολιτιστικού κέντρου σε ένα οικόπεδο 20 στρεμμάτων και διαμορφώνουμε τους υπαίθριους χώρους. Το έδαφος γίνεται οροφή, οι πλάκες γίνονται ένα με το χώμα, δημιουργώντας κλειστό (υπαίθριο χώρο). Τα υπάρχοντα δέντρα (πεύκα) κυριαρχούν στο τοπίο που είναι βασικό στοιχείο της σύνθεσης.]