Κλουβιά ελευθερίας : κέντρο περίθαλψης πουλιών-Καστοριά - Λεβέντη, Ελένη
[ Κέντρο περίθαλψης πουλιών και επανένταξής τους στη φύση σε οικόπεδο που διατίθεται από το δήμο της πόλης της Καστοριάς. Δημιουργία τεχνητού φυσικού τοπίου με κατάλληλες συνθήκες για τη φιλοξενία πουλιών που χρήζουν περίθαλψη.]