Ένταξη νέων κτιρίων κατοικίας και διαμόρφωση (info) ακαλύπτου χώρου Ο.Τ. (Οικοδομικού Τετραγώνου) στο κέντρο της Αθήνας - Σιούλας, Μιχαήλ
[ Ένταξη δύο κτιρίων κατοικίας σε Ο.Τ. (Οικοδομικού Τετραγώνου) στο κέντρο της Αθήνας. Διαμόρφωση -ήπια- ακάλυπτου χώρου. Υπόγειος χώρος στάθμευσης για 45 αυτοκίνητα. Εξωτερικές πορείες μέσα από τον ακάλυπτο. Πρόσβαση από όλες τις πολυκατοικίες.]