Μεταφερόμενη σχολή χορού που μετατρέπεται σε σκηνή για παραστάσεις - Αναστασιάδου, Ευαγγελία
[Συνθετική διαδικασία, προπλάσματα έρευνας κίνησης στο χορευτή και στην αρχιτεκτονική - Κατόψεις σχολής χορού εναλλακτικής φάσης - κατόψεις σκηνής παραστάσεων εναλλακτικής φάσης - όψεις - τομές - σχέδια + λεπτομέρειες εφαρμογής.]