Επανάχρηση των νεωρίων στα Χανιά : εκθεσιακός χώρος μεγάλων αντικειμένων - Κορωναίου, Αικατερίνη
[Αποκατάσταση και επανάχρηση του Ενετικού Ναυστάθμου στα Χανιά της Κρήτης, πρόταση επανάχρησης: εκθεσιακός χώρος μεγάλων αντικειμένων. Αγροτικά μηχανήματα-σκάφη-αυτοκίνητα-έργα τέχνης μεγάλης κλίμακας.]