Νεφρολογική κλινική στην Παιανία - Μαρινάκη, Ειρήνη
[Πρόκειται για τον σχεδιασμό μιας νεφρολογικής κλινικής που σκοπό έχει να εξυπηρετεί πλήρως τις ανάγκες αιμοκάθαρσης (με Τ.Ν.) ασθενών. Έχει 25 κλίνες , 5 κλίνες σε ΜΕΘ, διαγνωστικά εργαστήρια (αιματολογικά και ακτινοδιαγνωστικά) και χειρουργεία. Η τοποθέτηση 2 όγκων σε υψομετρική διαφορά 2,20 m εξασφαλίζει τη συνεχόμενη πορεία μέσω ραμπών σε όλο το κτήριο.]