Πρόταση επανακατοίκησης της αθηναϊκής πολυκατοικίας στην Κυψέλη - Βαλωμένος, Βασίλης
[Η εργασία ασχολείται με τον θεσμό της αθηναϊκής πολυκατοικίας όπως αυτός εκφράστηκε κατά τις περιόδους της έντονης ανοικοδόμησης της Αθήνας: 50'.60'. Το ζητούμενο είναι το κατά πόσο μπορεί το δεδομένο αθηναϊκό περιβάλλον να ανταποκριθεί στη σύγχρονη ανάγκη βίωσης της πόλης. Το αντικείμενο παρέμβασης είναι ένα Ο.Τ. στην Κυψέλη.]