Πρότυπο κέντρο μελέτης και κατασκευής παραδοσιακών μουσικών οργάνων - Πανόπουλος, Παναγιώτης
[Μελέτη μιας σχολής κατασκευής παραδοσιακών μουσικών οργάνων στην Καστοριά, εκτός πόλης, μαζί με μια βιβλιοθήκη ανάλογου υλικού (και ακουστικού) και ενός αμφιθέατρου/χώρου συναυλιών & ενός μικρού εκθετηρίου-μουσείου πωλητηρίου παραδοσιακών οργάνων.]