Τέλος της αφήγησης στη σύγχρονη μητρόπολη : ή το πράσινο βατράχι μπαίνει στο μετρό - Ρουμελιώτη, Ναταλία
[Η πραγματική εμπλοκή του ανθρώπου με τους άλλους περνά μέσα από τη βιωματική εμπειρία του χώρου, μέσα από την αφηγηματικότητά του, το πλάσιμο του μύθου του. Μοιάζει με τη διαδικασία με την οποία το παιδί γνωρίζει τον κόσμο του, τον σάκο του και τους άλλους μέσω του παραμυθιού. Στη σύγχρονη όμως πραγματικότητα το ερώτημα που τίθεται προς διερεύνιση είναι το τι συνιστά τη διαδικασία της οικειοποίησης του χώρου και της εμπλοκής..]