Οργάνωση και ανάπτυξη του δήμου Φρε Νομού Χανίων - Βλαζάκη, Ειρήνη
[Προσπάθεια ανάπτυξης του δήμου Φρε και των επτά παραδοσιακών οικισμών που τον συγκροτούν, με ανάδειξη των φυσικών και πολιτισμικών χαρακτηριστικών του. Προτάσεις για τους επτά οικισμούς, αναγνώριση του μεγαλύτερου και πρόταση νέων χρήσεων. Επανάχρηση ερειπωμένου συγκροτήματος. Διατήρηση φυσικού προστατευόμενου από natura κυπαρισσόδασους και λιθόκτιστων κτισμάτων (κούμοι). Δημιουργία μονοπατιών και διαμορφώσεων σε υψόμετρο 1200 μέτρων. Πρόταση ανέγερσης ξενώνα περιπατητών.]