Ανοιχτό μεταλλικό σύστημα προκατασκευής για μία πολυμορφική κατοικία - Μαλισιάνου, Αθηνά - Δέσποινα
[ Πρόκειται για την κατοικία που τμήμα της κατασκευάζεται σε εργοστασιακό χώρο και μεταφέρεται και ολοκληρώνεται στο οικόπεδο. Οι τύποι της είναι πέντε, που με τροποποιήσεις κάτοψης, χώρων, όψεων και δομών, μπορεί να είναι πολλοί περισσότεροι. Ο βασικός σκελετός είναι μεταλλικός και η εξωτερική επικάλυψη μπορεί να είναι ξύλο, μέταλλο ή κεραμικό.]