Δημαρχείο στην πόλη των Ιωαννίνων - Χρηστίδη, Ναταλία - Όλγα
[Κεντρική ιδέα της σύνθεσης είναι το δημαρχείο και οι κοινόχρηστοι χώροι του να αποτελέσουν στοιχεία σύνδεσης τόσο χωρικά όσο και λειτουργικά με την πόλη, αλλά και μετάβασης από τη μία στάθμη της πόλης στην άλλη, από τον άξονα δημόσιων λειτουργιών προς τη λίμνη. Βασικός προβληματισμός ήταν η μελέτη και η έκφραση του δημοσίου χώρου σε πυκνό αστικό ιστό, οργανώνοντας χώρους εξυπηρέτησης κοινού αλλά και χώρους κίνησης, στάσης, συνάντησης πολιτών.]