Χώρος φιλοξενίας και διημέρευσης επιβατών στο λιμάνι του Λαυρίου - Παναγιωτίδης, Μιχάλης
[ Η επέμβαση γίνεται στο βόρειο τμήμα της πόλης πάνω από το λιμάνι του Λαυρίου. Δημιουργούμε χώρο για τους επιβάτες που θα περάσουν από το Λαύριο και θα καταλήξουν στα τουριστικά νησιά του Αιγαίου. Ο χώρος περιλαμβάνει πολιτιστικές-κοινωνικές και αναψυχής δραστηριότητες καθώς και χώρους διημέρευσης. Youth hostel-motel.]