Κέντρο σύγχρονης μουσικής σε νεοκλασσικό στα Πατήσια - Βλάχος, Παναγιώτης
[ Σε ένα εκλεκτικιστικό κτίριο στα Πατήσια, τοποθετείτε ένα κέντρο σύγχρονης μουσικής που περιέχει ένα συναυλιακό χώρο, ένα Bar, ένα δισκάδικο, μία καφετέρια, ένα εστιατόριο, ένα studio ηχογραφήσεων μουσικού προγραμματισμού, ένα μικρό δισκάδικο, έναν ξενώνα και έναν πολυχώρο, πολλαπλών χρήσεων. Η λογική με την οποία γίνεται η επανάχρηση του κτιρίου πραγματοποιείται με μία μεταλλική κατασκευή στο πίσω μέρος του κτιρίου που σε μερικά σημεία επεμβαίνει στη χωροθέτηση του εκλεκτικιστικού και το επίπεδο του δώματος έρχεται να το καλύψει για να συναντήσει στην όψη ένα μπετονιένιο τοιχείο, μορφολογικού χαρακτήρα.]