Το καλλιτεχνικό δίκτυο στην Rue du Faubourg du Temple στο Παρίσι - Πουλοπούλου, Ευαγγελία
[ Πρόκειται για τη δημιουργία καλλιτεχνικού δικτύου, δηλαδή συστήματος κτιρίων και δημόσιου χώρου με χρήση σχετική με τις τέχνες σ'έναν από τους παλιότερους άξονες της πόλης, τη Rue du Faubourg du Temple. Συνοδεύεται από μικρή ιστορική μελέτη για την πόλη και εξήγηση της κοινωνικής σημασίας του χώρου. Στοχεύει στη δημιουργία χώρων τέχνης τοπικών και υπερτοπικών , καθώς και στην αναζωογόνηση των ημιδημόσιων ακάλυπτων χώρων.]