Ξένιον παραγωγής και εκπαίδευσης - Δίτσα, Διονυσία
[Επανάχρηση του παλιού ορφανοτροφείου στην Κύμη Ευβοίας. Το συγκρότημα προτείνεται πλέον να φιλοξενεί τους συνεταιρισμούς των τοπικών προϊόντων της περιοχής (σύκα-κουκούλια-κρασί-μπακλαβάς). Η φιλοξενία ενισχύεται με τη δημιουργία ξενώνα δυναμικότητας 30 κλινών και συμπληρωματικές δραστηριότητες -αναψυχή+υπερτοπικός χαρακτήρας συγκροτήματος.]