Δομές και μετασχηματισμοί - Λάππας, Δημοσθένης
[Η διπλωματική "Δομές και μετασχηματισμοί" κινείται μεταξύ μνήμης και μέλλοντος. Αφορμή στάθηκαν οι πλινθόκτιστες προσφυγικές κατοικίες της Καισαριανής - που αυτή τη στιγμή δέχονται μία βίαιη ισοπέδωση - και μέσω μιας αναζήτησης με έννοιες όπως το readymade για την αρχιτεκτονική κατέληξα στο σχεδιασμό ενός οικοδομικού τετραγώνου με χρήση κατοικίας και εργαστηρίων για καλλιτέχνες. Ο σχεδιασμός του κτηρίου έγινε με τέτοιο τρόπο ώστε αυτό να μπορεί να σχεδιαστεί μέσω κάποιων βασικών μετασχηματισμών και οποιοδήποτε άλλο οικοδομικό τετράγωνο της Καισαριανής.]