Θεατρικό εργαστήρι στη Νέα Ιωνία - Παππάς, Άλκης
[Η διπλωματική αφορά την αναζήτηση μιας θεατρικής λειτουργίας σε λαϊκή γειτονιά περιφερειακά του κέντρου της Αθήνας. Βασικά χαρακτηριστικά η ενοποίηση της κίνησης, της πόλης με την θεατρική πράξη.]