Ανάπλαση οικοδομικών τετραγώνων στα Γιάννενα - Ζαχαριά, Αγγελική
[Ο συγκεκριμένος σχεδιασμός περιλαμβάνει ανάπλαση στοών, μετατόπιση δημοτικής αγοράς-ανάπλαση της κατοικίας, επανασχεδιασμός πλατείας.]