Πειραιώς 106, συλλογικά δημιουργικά εργαστήρια - Μπακόλας, Ραφαήλ
[Πρόκειται για ένα συγκρότημα με εστίες κατοίκησης και χώρους εργαστηρίων για δημιουργικούς ανθρώπους που επιζητούν την συλλογικότητα και την συνέκφραση. Το κέντρο που λειτουργεί στον άξονα της Πειραιώς και προσφέρει μια πληθώρα εργαστηρίων ώστε να επιτευχθεί η αλληλεπίδραση της μιας μορφής τέχνης με την άλλη ενώ οι δημιουργούμενοι χώροι ενισχύουν τον κοινοβιακό χαρακτήρα του κέντρου.]