Πολεοδομική ανάπλαση παλαιού και νέου κέντρου και παραλίμνιας ζώνης της πόλης των Ιωαννίνων - Παπασταύρου, Ιουλία Α
[ Αδρομερής περιγραφή της υφυστάμενης κατάστασης της πόλης. Ανάλυση του οδικού δικτύου, των όρων δόμησης, των χρήσεων γης. Διατύπωση των υφυστάμενων προβλημάτων. Διατύπωση των στόχων και των προτεινόμενων τρόπων δράσης. Διατύπωση προτεινόμενου οδικού δικτύου, όρων δόμησης, θέσπιση νέων χρήσεων γης. Πρόταση νέου δικτύου γενικής διάταξης.]