Θεατρικός χώρος στην αγορά Αργύρη, Πάτρα - Κομπογιάννου, Στυλιανή
[Πειραματικό θετρικό κέντρο με βασικό χώρο τον θεατρικό αλλά και χώρους έκθεσης, καταστημάτων, cafe και διδασκαλίας μικρής θεατρικής ομάδας.]